http://www.ouderenzorgutrecht.nl/locatie/56/De_Wijngaard.html

Verpleeghuis De Wijngaard, Bosch en Duin

Onderdeel van:

Accolade Zorggroep - Christelijke zorg heeft ons hart!

Praktische informatie

Adres: De Wijngaard, Dennenweg 2, 3735 MR Bosch en Duin
Telefoon: 030-6973400
E-mail: wijngaard@accoladezorggroep.nl

Adres: Accolade Zorggroep, Dennenweg 2, 3735 MR Bosch en Duin
Telefoon: 030-6973400
E-mail: info@accoladezorggroep.nl
Website: www.accoladezorggroep.nl

Wonen in De Wijngaard

Vanuit onze christelijke identiteit bieden wij zorg op maat voor iedereen die zich bij ons thuisvoelt. U treft bij Accolade Zorggroep verschillende zorgvormen aan, verspreid over de locaties Arendshorst in Assen, d'Amandelboom in Bilthoven, De Wijngaard en De Kuip in Bosch en Duin. De Wijngaard is een modern eigentijds gebouw, gelegen in een bosrijke omgeving met groot eigen terrein, voorzien van (rolstoel)paden. Bewoners beschikken over een eigen zit/slaapkamers en per woongroep van 8 bewoners is er een gezamenlijke huiskamer.  

Activiteiten

- dagbesteding passend bij het zorgzwaartepakket van de bewoner

- restaurant voor bezoekers en bewoners

- huiselijke activiteiten op de woongroepen

- verenigingen in dagactiviteitencentrum Boschlust

- faciliteiten als winkeltje, kapper, pedicure, catering

Zorgaanbod van De Wijngaard

Accolade Zorggroep biedt wonen, zorg en welzijn die aansluit bij de vragen en wensen van cliënten. Dat doen wij vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek en door God geschapen is en daarom liefde en respect verdient. De Wijngaard biedt:

- psychogeriatrische zorg

- somatische zorg

- revalidatie- en reactivering

In het voorzieningencentrum De Kuip, eveneens op het terrein van De Wijngaard, wordt zorg geboden aan volwassenen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) 

Bekijk het complete zorgaanbod van De Wijngaard hier.

Kwaliteit

De kwaliteit van zorginstellingen wordt beoordeeld door het centrum voor Volksgezondheid en Toekomst Verkenningen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). U kunt deze beoordelingen vinden op de website Kiesbeter.nl.

Bekijk de kwaliteitsrapportage van De Wijngaard

Werken bij De Wijngaard

Deskundige en gemotiveerde medewerkers zijn onmisbaar voor onze organisatie. Daarom zet Accolade Zorggroep zich in voor een positieve samenwerkingscultuur. Ook geven we onze medewerkers de ruimte om werk en thuissituatie op elkaar af te stemmen. Van collega's verwachten we dat ze zelfstandig en flexibel reageren op zorgvragen van de bewoners. Om dit goed te kunnen doen, is een professionele houding en vakinhoudelijke kennis onmisbaar. Iedere medewerker heeft een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin afspraken zijn vastgelegd over scholing en ontwikkeling.

Bekijk de vacatures van De Wijngaard

Ga terug