Holland

Exclusieve zorglocatie aan de Javalaan in Baarn

Een vestiging van Domus Valuas

Sfeervolle locatie in Baarn
Woonzorglocatie Holland is een sfeervolle locatie bestemd voor ouderen met een lichamelijke, visuele en/of geestelijke beperking. Het fijne van de locatie is dat de twee aaneengesloten panden enigzins gescheiden zijn van elkaar. Er hangt een warme huiselijke sfeer in de leefomgeving waar bewoners met een vorm van dementie de dag beleven. Ook het gedeelte voor bewoners met lichamelijke klachten is sfeervol ingericht en voldoet aan alle eisen.

Ruime woonzorgappartementen
Alle woonzorgappartementen zijn voorzien van een eigen badkamer en zijn tussen de 30 en 75 m2 groot. Zoals hierboven beschreven beschikt de locatie over diverse gemeenschappelijke ruimtes, onder andere huiskamers en een lounge. In die ruimtes vinden regelmatig (klassieke) concerten plaats. Ook is er een open haard aanwezig waar eenieder van geniet. De locatie is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Elk appartement is voorzien van een alarminstallatie zodat bewoners 24 uur per dag hulp kunnen krijgen.

Ligging
Holland ligt in een rustige, groene villawijk vlakbij het station van Baarn. In het mooie aangelegde park De Pekingtuin kunnen bewoners naar hartenlust wandelen en genieten van het groen. Op enkele minuten loopafstand ligt een kleinschalig winkelgebied. Daarnaast is parkeren op eigen terrein mogelijk.

  • 24-uurszorg op locatie
  • Elke dag verse maaltijden
  • Eigen ruim appartement
  • Uitgebreid welzijn- en activiteitenaanbod
  • Wekelijks (klassiek) concert

Contact informatie

Javalaan 1-3
3743 HE Baarn
085-0645910
Website: www.domusvaluas.nl/locaties/holland/
info@domusvaluas.nl

Algemene informatie

Contact via info@domusvaluas.nl of 085-0645910.


Holland is onderdeel van Domus Valuas.

Over Domus Valuas:

Domus Valuas is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een chef-kok en een welzijnsprogramma op alle …  Lees verder over Domus Valuas →

Andere vestigingen van Domus Valuas:

Alle locaties