Soms is de thuissituatie niet geschikt om te herstellen van een operatie of een ziekte en kan een zorghotel uitkomst bieden. Ook kunt u kiezen voor een zorghotel, wanneer u zelf op vakantie wilt of ter ontlasting van uw mantelzorger.

In een zorghotel kunt u 24 uur per dag verpleging, verzorging en ondersteuning krijgen, zowel op afspraak als op afroep. Ook kunt u gebruik maken van de aanwezige voorzieningen.

Komt u voor herstel, dan kan de zorg op basis van uw zorgbehoefte worden aangevuld met bijvoorbeeld fysiotherapie, ergotherapie of logopedie. Ook is revalidatie-apparatuur beschikbaar. Indien nodig wordt de zorg afgestemd met uw (huis)arts.
Gaat u naar een zorghotel voor vakantie of ter ontlasting van uw familie of mantelzorger, dan wordt de zorg en begeleiding op maat ingevuld.

Door de zorghotels wordt veel waarde gehecht aan comfort, privacy en service. Er is veel variatie tussen de zorghotels in zorgaanbod, luxe en ligging. U betaalt de hotelprijs, maar er zijn verschillende zorgverzekeraars die vergoedingen hebben opgenomen in de aanvullende verzekering.

Alle locaties voor Zorghotel