Oranjepark

woonlocatie voor zelfstandige bewoners met eventueel thuiszorg

Een vestiging van Pro Senectute

Algemene informatie Oranjepark
Oranjepark ligt in de groene omgeving tussen Baarn en Soest schuin tegenover Paleis Soestdijk. Dit in 2008 gerenoveerde complex bestaat uit 69 huurappartementen. Hier woont u geheel zelfstandig, maar het is prettig te weten dat u gebruik kunt maken van de zorg- en dienstverlening van Pro Senectute die u nodig heeft. Oranjepark heeft een eigen restaurant, koffiecorner en receptie.
Appartementen
De 69 appartementen zijn verdeeld over zes woonlagen. Er zijn 2- en 3-kamerappartementen variërend van 80 m2 tot 130 m2. Aan de voorzijde bieden de grote ramen een weids uitzicht op de parktuin en aan de achterzijde kijkt u in het groen van het Colenso-bos. Alle appartementen zijn drempelloos en beschikken over een 24-uurszorgalarmering en videoscherm met intercom. Een moderne badkamer en open keuken geven de appartementen veel comfort. Appartementen op de begane grond beschikken over een eigen terras en de overige appartementen hebben een inpandig balkon. Elke bewoner heeft een eigen berging in het gebouw. Indien gewenst kunt u een garagebox huren in de parkeergarage.
Thuiszorg
Met het zorgabonnement, heeft u 24-uurszorgalarmering (in geval van nood) met zorgopvolging door de thuiszorgorganisatie. Indien nodig, leveren de thuiszorgmedewerkers u zorg op basis van uw zorgbehoefte en uw zorgindicatie (tot zorg zwaarte pakket (ZZP) 4, vastgelegd in het zorgleefplan. Op afgesproken tijden ontvangt u thuiszorg vergoed op basis van de zorgverzekeringswet. Uw eigen bijdrage is gebaseerd op uw inkomen en vermogen (zie verder www.cak.nl)


Oranjepark is onderdeel van Pro Senectute.

Over Pro Senectute:

Algemene informatie Stichting Pro Senectute Stichting Pro Senectute heeft 10 stijlvolle locaties waar gelijkgestemde senioren wonen en zich thuis voelen. Naast goede zorg- en dienstverlening, doen wij er alles aan om onze bewoners waardevolle momenten te bezorgen, iedere dag weer. Wat maakt wonen bij Pro Senectute bijzonder? Het bijzondere zit in …  Lees verder over Pro Senectute →

Andere vestigingen van Pro Senectute:

Alle locaties