Hart van Vathorst

Midden in het Hart van Vathorst treft u Accolade Zorg. Een bijzondere locatie waar we samen met een andere zorginstelling (sprank), een kerk en een kindercentrum samen in één gebouw zitten.

Een vestiging van Accolade Zorg

Twee zorginstellingen, een kerk en een kindercentrum onder één dak, dat is Hart van Vathorst. Resultaat: een gebouw met veel ruimte en faciliteiten. Ontmoeting, samenwerking, leren van elkaar en versterking spelen er een belangrijke rol. Accolade realiseert in Hart van Vathorst wonen (groepswoningen, huurappartementen voor zelfstandig wonende ouderen), welzijn en zorg. In de ontmoetingsruimte van Hart van Vathorst vindt u een horecavoorziening, cadeauwinkel, hout-/kaarsenateliers. En in het gebouw ontbreken ook de kapper, tandarts, schoonheidsspecialist, fysiotherapeut e.d. niet. Ze hebben daar allemaal hun eigen praktijk/salon.


Hart van Vathorst is onderdeel van Accolade Zorg.

Over Accolade Zorg:

Dat is waar Accolade voor staat. Of het nu gaat om mensen die op één van de Accolade-locaties wonen. Of om hen die thuis ondersteuning krijgen. Thuis, een plek waar het vertrouwd en veilig is. Met de zorg en ondersteuning om dat mogelijk te maken.  Lees verder over Accolade Zorg →

Andere vestigingen van Accolade Zorg:

Alle locaties