Hinderstein/Bottenstein

Een vestiging van Stichting De Rijnhoven

Hinderstein en Bottenstein zijn twee kleinschalige woon-zorgcentra voor zelfstandig wonende ouderen in Vleuten. Hinderstein telt 36 tweekamerwoningen, in Bottenstein zijn 43 tweekamerwoningen. De parkachtige omgeving is ideaal voor wie van rust en groen houdt. Het stadsdeel Leidsche Rijn ontwikkelt zich nog steeds en er komen voortdurend nieuwe voorzieningen bij. Winkels liggen op een steenworp afstand (zowel het dorpscentrum Vleuten als Winkelcentrum Vleuterweide). Dichtbij ligt het Maximapark. De locatie is uitstekend bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte.

De appartementen bestaan uit: een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer. Alle appartementen hebben de mogelijkheid voor een zorgalarm dat 24 uur per dag wordt opgevolgd waardoor hulp altijd direct beschikbaar is.

Er zijn diverse voorzieningen in het naastgelegen woon-zorgcentrum Parkhof. Onder andere een pedicure, een kapper en een winkeltje.
Een deel van de activiteiten in Parkhof is toegankelijk voor bewoners van Hinderstein en Bottenstein. Denk aan sportieve activiteiten als seniorengymnastiek en koersbal tot een gevarieerd programma met bingo. Voor een warme maaltijd kunnen bewoners terecht in het Grand Café van Parkhof.

Contact informatie

Alenveltpark 1
3451 CE Vleuten
030 6778600
Website: www.rijnhoven.nl
info@rijnhoven.nl

Hinderstein/Bottenstein is onderdeel van Stichting De Rijnhoven.

Over Stichting De Rijnhoven:

Dichtbij thuis Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht bieden we diverse woon-zorgmogelijkheden. Van individuele appartementen tot kleinschalig groepswonen. Met uitgebreide zorg of alleen met basisvoorzieningen. U kunt …  Lees verder over Stichting De Rijnhoven →

Andere vestigingen van Stichting De Rijnhoven:

Alle locaties