Antoniushof

Een vestiging van Stichting De Rijnhoven

Antoniushof is een modern woon-zorgcomplex in het hart van het mooie Montfoort. Dit historische stadje ligt in de Lopikerwaard. Op loopafstand is een park met kinderboerderij aanwezig. Winkels en horecagelegenheden liggen letterlijk om de hoek.

Er zijn in totaal 74 driekamer- en vierkamerappartementen. Deze zijn gegroepeerd rond een overdekt atrium. Hier ontmoeten bewoners elkaar. Het geeft Antoniushof een dorpsachtig karakter. Een deel van de appartementen van Antoniushof heeft uitzicht op een prachtig gerestaureerd kasteel uit de twaalfde eeuw. Ook vanaf het mooie terras van het dienstencentrum kijkt u hier op uit.

Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk, hebben een ruime badkamer en zijn geschikt voor één of twee personen. Alle appartementen hebben de mogelijkheid voor een zorgalarm dat 24 uur per dag wordt opgevolgd waardoor hulp altijd direct beschikbaar is. In Antoniushof biedt De Rijnhoven vrijwel alle zorgvormen die ouderen nodig kunnen hebben.


Antoniushof is onderdeel van Stichting De Rijnhoven.

Over Stichting De Rijnhoven:

Dichtbij thuis Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht bieden we diverse woon-zorgmogelijkheden. Van individuele appartementen tot kleinschalig groepswonen. Met uitgebreide zorg of alleen met basisvoorzieningen. U kunt …  Lees verder over Stichting De Rijnhoven →

Andere vestigingen van Stichting De Rijnhoven:

Alle locaties