Parkhof

Een vestiging van Stichting De Rijnhoven

Parkhof ligt aan de rand van het Alenveltpark in Vleuten. In 2010 zijn alle 38 appartementen van het woon-zorgcentrum volledig gerenoveerd. De parkachtige omgeving is ideaal voor wie van rust en groen houdt. Het stadsdeel Leidsche Rijn ontwikkelt zich nog steeds en er komen voortdurend nieuwe voorzieningen bij. Winkels liggen op een steenworp afstand (zowel Vleuten als Leidsche Rijn). Dichtbij ligt het Leidsche Rijnpark, het grote centrale park van Leidsche Rijn. Parkhof is uitstekend bereikbaar.

De appartementen zijn geschikt voor 1 of 2 personen en bestaan uit een grote woonkamer met kitchenette, een slaapkamer, een badkamer en een eigen terras of balkon

In Parkhof is een centrale ruimte waar tal van activiteiten plaatsvinden. Van sportieve activiteiten als seniorengymnastiek en koersbal tot een gevarieerd programma met bijvoorbeeld bingo.

Er zijn diverse voorzieningen, waaronder een pedicure, een kapper, een winkeltje, een bibliotheek. Er is een gezellig Grand Café waar u met andere bewoners en ouderen uit de wijk kunt genieten van een maaltijd. De meeste bewoners in Parkhof komen uit Vleuten en omstreken. Dat maakt het voor hen extra vertrouwd.


Parkhof is onderdeel van Stichting De Rijnhoven.

Over Stichting De Rijnhoven:

Dichtbij thuis Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht bieden we diverse woon-zorgmogelijkheden. Van individuele appartementen tot kleinschalig groepswonen. Met uitgebreide zorg of alleen met basisvoorzieningen. U kunt …  Lees verder over Stichting De Rijnhoven →

Andere vestigingen van Stichting De Rijnhoven:

Alle locaties