De Bongerd

Een vestiging van Stichting De Rijnhoven

De Bongerd is een kleinschalig wooncomplex voor zelfstandig wonende ouderen. Alle 29 seniorenwoningen zijn in 2006 geheel gerenoveerd. De Bongerd ligt in het hart van het mooie Montfoort. Dit historische stadje ligt in de Lopikerwaard. Op loopafstand is een park met kinderboerderij aanwezig. Winkels en horecagelegenheden liggen letterlijk om de hoek.

Het gebouw heeft slechts één verdieping en een open karakter. Er is een grote gemeenschappelijke binnentuin. Op eigen terrein is een aantal parkeerplaatsen voor bewoners. Huur van een eigen parkeerplaats is mogelijk (indien beschikbaar).
De woning bestaat uit twee kamers, een eigen keuken, douche en een toilet. Voor de eerste etage is een lift beschikbaar.

De Bongerd biedt vrijwel alle zorgvormen die ouderen nodig kunnen hebben. Alle appartementen hebben de mogelijkheid voor een zorgalarm dat 24 uur per dag wordt opgevolgd waardoor hulp altijd direct beschikbaar is. Er zijn diverse voorzieningen, waaronder een logeermogelijkheid voor familie of vrienden van bewoners. Ook is er een multifunctionele ruimte die kan worden gehuurd voor bijvoorbeeld verjaardagen.

In het dienstencentrum in het naastgelegen Antoniushof zijn ook bewoners van De Bongerd van harte welkom.


De Bongerd is onderdeel van Stichting De Rijnhoven.

Over Stichting De Rijnhoven:

Dichtbij thuis Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht bieden we diverse woon-zorgmogelijkheden. Van individuele appartementen tot kleinschalig groepswonen. Met uitgebreide zorg of alleen met basisvoorzieningen. U kunt …  Lees verder over Stichting De Rijnhoven →

Andere vestigingen van Stichting De Rijnhoven:

Alle locaties