Coninckshof

Een vestiging van Stichting De Rijnhoven

Coninckshof ligt in het centrum van de nieuwe wijk Vleuterweide in Leidsche Rijn. Het gebouw telt vijf royale groepswoningen voor zes en zeven personen. Coninckshof is veel ruimer opgezet dan reguliere verpleeg- en verzorgingshuizen. In de nabijheid van Coninckshof ligt een groot winkelcentrum en een cultuurcampus met bibliotheek, theater en kunstuitleen.

In Coninckshof draait het om persoonlijke verpleegzorg die aansluit bij de bewoner. Met elkaar koken en samen de dag vormgeven zijn hierbij belangrijke onderdelen. Coninckshof beschikt over een Petit Café, waar verschillende activiteiten van de bewoners georganiseerd worden.

de groepswoning bestaat uit:

  • privé woonslaapappartement (25 m2) met eigen royale badkamer en toilet
  • gemeenschappelijke woonkamer met grote keuken
  • gemeenschappelijke tuin of Frans balkon

Contact informatie

Utrechtse Heuvelrug 180 (A/E)
3452 LM Vleuten
030 6582666
Website: www.rijnhoven.nl
info@rijnhoven.nl

Coninckshof is onderdeel van Stichting De Rijnhoven.

Over Stichting De Rijnhoven:

Dichtbij thuis Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht bieden we diverse woon-zorgmogelijkheden. Van individuele appartementen tot kleinschalig groepswonen. Met uitgebreide zorg of alleen met basisvoorzieningen. U kunt …  Lees verder over Stichting De Rijnhoven →

Andere vestigingen van Stichting De Rijnhoven:

Alle locaties