Zonnewijzer

Een vestiging van Stichting De Rijnhoven

De Zonnewijzer in De Meern bestaat uit drie kleinschalige complexen met seniorenwoningen. Ouderen wonen er zelfstandig en kunnen, als dat nodig is, alle vormen van zorg thuis ontvangen.

De ligging is vlakbij het riviertje Leidsche Rijn op vijfhonderd meter van de dorpskern van De Meern. Er is een fraaie dierenweide waar bewoners en buurtbewoners vaak een kijkje nemen. Vlakbij is de halte waar frequent snelbussen stoppen die een vlotte verbinding met het centrum van Utrecht verzorgen.

De tweekamerappartementen zijn royaal opgezet. Alle appartementen hebben de mogelijkheid voor een zorgalarm dat 24 uur per dag wordt opgevolgd waardoor hulp altijd direct beschikbaar is.

Bewoners van De Zonnewijzer zijn welkom in het aangrenzende activiteitencentrum De Roef. Er is een internetproject, een spreekuur van de ouderenadviseur en een seniorencafé. U kunt hier terecht om te biljarten, sjoelen, bridgen, klaverjassen, tekenen, schilderen/aquarellen, handwerken, volksdansen. Ook is er gymnastiek voor senioren, bingo en is er een wandel- en fietsclub.


Zonnewijzer is onderdeel van Stichting De Rijnhoven.

Over Stichting De Rijnhoven:

Dichtbij thuis Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht bieden we diverse woon-zorgmogelijkheden. Van individuele appartementen tot kleinschalig groepswonen. Met uitgebreide zorg of alleen met basisvoorzieningen. U kunt …  Lees verder over Stichting De Rijnhoven →

Andere vestigingen van Stichting De Rijnhoven:

Alle locaties