Woonzorgcentrum Overdorp

Dat voelt vertrouwd.

Een vestiging van Zorggroep De Vechtstreek

In Kockengen biedt Zorggroep De Vechtstreek thuiszorg en verschillende woonvormen in woonzorgcentrum Overdorp.

Mede door de kleinschaligheid van de locatie is er een zeer persoonlijk contact tussen de medewerkers en de cliënten. De ligging van de locatie is zeer centraal gelegen in het dorp.

Voorzieningen
Overdorp is een levendig centrum, waar verschillende voorzieningen zijn samengebracht en waar verschillende activiteiten plaatsvinden, waar iets te doen is en te beleven valt, waardoor mensen ernaar toe getrokken worden. Overdorp draagt daarmee bij aan de leefbaarheid in het dorp en de saamhorigheid van de inwoners. In het gebouw Overdorp vindt u een gezondheidscentrum met zuigelingenzorg, fysiotherapie, een apotheek en een huisarts.

De toegankelijkheid van het gebouw is laagdrempelig: iedereen is welkom in de openbare ruimtes zoals het restaurant. De ruimten kunnen door verenigingen, organisaties en particulieren worden gehuurd voor het organiseren van activiteiten zoals wokshops, themabijeenkomsten en vergaderingen.

Wonen
In het Woonzorgcentrum Overdorp kunt u wonen in zorgappartementen als u over een geldige zorgindicatie beschikt. Daarnaast zijn er aanleunwoningen en luxe vrije sectorappartementen. Overdorp beschikt over luxe tweekamerappartementen voor ouderen met een Wlz-indicatie die nog veel dingen zelf kunnen, maar wel behoefte hebben aan ondersteuning. Voor ouderen die behoefte hebben aan intensievere begeleiding zijn er eenkamerappartementen. Er zijn gezamenlijke huiskamers.

Activiteiten
In Overdorp worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook senioren die in het dorp wonen zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze activiteiten.


Woonzorgcentrum Overdorp is onderdeel van Zorggroep De Vechtstreek.

Over Zorggroep De Vechtstreek:

Zorggroep De Vechtstreek staat voor u klaar. Wij bieden hoogwaardige zorg, aangenaam wonen en gevarieerde dienstverlenende activiteiten voor inwoners van de gemeente Stichtse Vecht, en in het bijzonder de kernen Breukelen, Loenen aan de Vecht, Nigtevecht, Vreeland, Loenersloot, Nieuwersluis, Nieuwer ter Aar en Kockengen. Zorggroep De Vechtstreek …  Lees verder over Zorggroep De Vechtstreek →

Andere vestigingen van Zorggroep De Vechtstreek:

Alle locaties