Woonzorgcentrum De Aa

Dat voelt vertrouwd.

Een vestiging van Zorggroep De Vechtstreek

Wonen in De Aa.
Woonzorgcentrum De Aa is gevestigd in een modern complex in het hart van het sfeervolle dorp Breukelen.

Het complex waar De Aa in is gevestigd, De Driestroom, biedt onderdak aan een groot aantal voorzieningen. In het ruime atrium vindt u bijvoorbeeld een volwaardig restaurant, een winkel, apotheek, kapper, fysiotherapiepraktijk en een huisartsenpraktijk. Dagverzorging de Twijg in De Driestroom biedt ouderen een of meerdere dagdelen per week een uitgebreid programma (activiteiten, geestelijke, lichamelijke en sociale begeleiding) en maakt het mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen.

In De Aa kunt u wonen in ruime appartementen die geschikt zijn voor 1 of 2-persoonshuishoudens. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. De Aa biedt onderdak aan bewoners die somatische zorg nodig hebben en er zijn afdelingen psychogeriatrische zorg, waar ouderen met dementie worden ondersteund en begeleid.


Woonzorgcentrum De Aa is onderdeel van Zorggroep De Vechtstreek.

Over Zorggroep De Vechtstreek:

Zorggroep De Vechtstreek staat voor u klaar. Wij bieden hoogwaardige zorg, aangenaam wonen en gevarieerde dienstverlenende activiteiten voor inwoners van de gemeente Stichtse Vecht, en in het bijzonder de kernen Breukelen, Loenen aan de Vecht, Nigtevecht, Vreeland, Loenersloot, Nieuwersluis, Nieuwer ter Aar en Kockengen. Zorggroep De Vechtstreek …  Lees verder over Zorggroep De Vechtstreek →

Andere vestigingen van Zorggroep De Vechtstreek:

Alle locaties