Woonzorgcentrum 't Kampje

Dat voelt vertrouwd.

Een vestiging van Zorggroep De Vechtstreek

In Loenen biedt Zorggroep De Vechtstreek thuiszorg en een beschermde woonomgeving voor ouderen in woonzorgcentrum 't Kampje.

Bewoners van 't Kampje voelen zich thuis in hun woonzorgcentrum. 't Kampje biedt een plezierig nieuw thuis voor ouderen die behoefte hebben aan ondersteuning.
't Kampje is een ruim opgezet woonzorgcentrum in het landelijk gelegen Loenen a/d Vecht. Het centrum oogt vriendelijk en uitnodigend en biedt een veilige woonomgeving voor ouderen.

Daarnaast biedt het woonzorgencentrum woonruimte aan ouderen die behoefte hebben aan structuur binnen een afdeling psychogeriatrische zorg (meerzorg). Cliënten voelen zich in hun woonzorgcentrum thuis dankzij een prettige sfeer, goede verhoudingen tussen cliënten en medewerkers en bovenal doordat ze zoveel mogelijk de regie krijgen om hun leven richting en inhoud te geven. Onze medewerkers ondersteunen de cliënten daar waar nodig, maar men bepaalt zelf in goed overleg hoe dit gebeurt.

Daarnaast zijn er aanleunwoningen en vrije sector appartementen voor ouderen die nog zelfstandig zijn, maar wel in de beschermde omgeving van het woonzorgcentrum willen wonen.
Voor ouderen zonder Wlz indicatie zijn in de nabijheid van het zorgcentrum aanleunwoningen (Ter Beekhof) en vrije sector huurwoningen (Pleinzicht). Huurders kunnen gebruik maken van de vele diensten die 't Kampje aanbiedt.


Woonzorgcentrum 't Kampje is onderdeel van Zorggroep De Vechtstreek.

Over Zorggroep De Vechtstreek:

Zorggroep De Vechtstreek staat voor u klaar. Wij bieden hoogwaardige zorg, aangenaam wonen en gevarieerde dienstverlenende activiteiten voor inwoners van de gemeente Stichtse Vecht, en in het bijzonder de kernen Breukelen, Loenen aan de Vecht, Nigtevecht, Vreeland, Loenersloot, Nieuwersluis, Nieuwer ter Aar en Kockengen. Zorggroep De Vechtstreek …  Lees verder over Zorggroep De Vechtstreek →

Andere vestigingen van Zorggroep De Vechtstreek:

Alle locaties