Het Woonoord

Wonen met zorg in het prachtige bosrijke Doorn

Een vestiging van Silverein

Het Woonoord is een woon-zorgcentrum in de bosrijke omgeving van Doorn, waar sfeer en ontmoeting centraal staan. Het Woonoord bestaat uit 26 appartementen en 38 kamers op drie afdelingen, verdeeld over drie etages. Op de begange grond is een ruime, sfeervolle lounge gesitueerd, die een belangrijke ontmoetingsplek is voor bewoners, familie en vrienden.

Het Woonoord is een locatie waar in principe leden van de BNMO met een Wlz–indicatie voor zorg, met hun partner wonen. De leden van de BNMO zijn militaire oorlog – en/of dienstslachtoffers. Het begrip dienstslachtoffers is breed. Dit betreft alle geüniformeerde diensten; leger-, land-luchtmacht, brandweer en politie. Ook iemand zonder geüniformeerde achtergrond kan hier komen wonen.
Medewerkers van Het Woonoord zijn bekend met de voorkomende psychische en of lichamelijke problematiek van de bewoners en kunnen hiermee omgaan.


Het Woonoord is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties