Beukenstein

Een vestiging van Silverein

Beukenstein, vernoemd naar het prachtige park waar het aan ligt, bestaat uit drie aparte gebouwen. Het verpleeghuis is geheel in landhuisstijl uitgevoerd. Charmant en sfeervol, maar wel met alle gemakken van nu. Op Beukenstein is plaats voor 108 mensen met dementie of een lichamelijke beperking.

In drie geschakelde gebouwen zijn 10 woningen gesitueerd, waar mensen met dementie in kleine groepen van 7 á 8 personen wonen. Deze kleinschaligheid zorgt ervoor dat het verschil met thuis wonen zo klein mogelijk wordt. Geen typisch instellingsleven dus, maar leven in een huishouden, net als thuis. Er is een gemeenschappelijke huiskamer en er is een buitenruimte (een tuin of een terras). Naast de kleinschalige woongroepen zijn er 34 hofwoningen: luxe één- en tweekamerappartementen die van alle gemakken voorzien zijn.


Beukenstein is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties