Rehoboth

Beschermd wonen voor mensen met dementie

Een vestiging van Silverein

Aan de Hogesteeg in Driebergen staat Rehoboth, een kleinschalig verpleeghuis van Silverein, gebouwd in klassieke villastijl. Rehoboth ligt in een rustige villawijk in Driebergen. Zowel het huis als de omgeving stralen stijl en klasse uit. Rehoboth heeft een aantal luxe, ruime opgezette appartementen, verdeeld over drie woonlagen.

Als thuis wonen niet meer gaat, bijvoorbeeld door dementie of geheugenproblemen, dan kunt u terecht in Rehoboth. Wij werken volgens het principe van kleinschalig wonen; sfeer en huiselijkheid zijn de sleutelwoorden, het is immers belangrijk dat u zich zoveel mogelijk thuis voelt in uw nieuwe huis. Wanneer u bij ons komt wonen, neemt u natuurlijk een heel leven met u mee. Dat leven, zowel het heden als het verleden, is de basis voor onze zorg. Welke normen en waarden zijn voor u belangrijk, welke wensen en behoeftes hebt u? Wat vindt en denkt u? Daar stemmen wij onze zorg en ondersteuning op af. Wij willen er graag voor zorgen dat u zich gelukkig en tevreden bent, en dat u zich écht thuis voelt.

In de Salon, de recreatiezaal van Rehoboth, worden door de activiteitenbegeleiding allerlei activiteiten georganiseerd, de bewoners drinken hier koffie en thee en tussen 12.00 uur en 14.00 uur is de Salon omgetoverd tot restaurant Rehoboth, waar onze cliënten in een prettige omgeving van een maaltijd kunnen genieten. Rondom het complex bevindt zich een kleine wandeltuin met gezellige zitjes.

Zorg dichtbij in aanleunwoningen
Voor ouderen die graag zelfstandig willen wonen, maar mét de zekerheid van hulp bij calamiteiten, beschikt Rehoboth over twintig aanleunwoningen en zes servicewoningen, die landelijke belangstelling trekken. Deze servicewoningen zijn 55 m² en worden particulier verhuurd aan cliënten met of zonder indicatie, die zorg behoeven. Uniek is dat cliënten hier binnen de instelling kunnen verblijven en zorg ontvangen.


Rehoboth is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties