Wijkzorg De Bosrand

Zorg of ondersteuning bij u thuis, afgestemd op uw wensen en behoeften

Een vestiging van Silverein

Heeft u ondersteuning, zorg of verpleging nodig om thuis zo prettig mogelijk te kunnen leven? U kunt bij ons terecht voor huishoudelijke hulp, persoonlijke zorg, verpleging en begeleiding. Als het nodig is zeven dagen per week, meerdere keren per dag, tijdelijk of langdurig. Samen met u wordt besproken welke zorg nodig is in uw persoonlijke situatie.

Voor wie?
Wijkverpleging/thuiszorg is er voor mensen in Driebergen die thuis behoefte hebben aan begeleiding, verzorging of verpleging. Dit kan tijdelijk of langdurig zijn, op het moment dat deze nodig is of zeven dagen in de week.

Verpleging
Wij kijken goed naar uw persoonlijke situatie en coördineren de zorg. Wij voeren verpleegkundige handelingen uit, zoals injecteren, wondverzorging, catheteriseren en zwachtelen. Onze specialisatie is oncologie. Ook bieden wij zorg in terminale situaties.

Persoonlijke verzorging
Bij alledaagse handelingen bieden wij een zorgzame hand. Bij het douchen of wassen, aankleden, scheren, mondverzorging, naar het toilet gaan. Ook reiken wij u uw medicijnen aan.

Begeleiding
Wij kunnen u helpen om structuur in de dag aan te brengen. Ook begeleiden we in situaties van leren omgaan met ziekte of complexe situaties. En geven we advies betreffende de gezondheid in relatie tot de ziekte. Zorg in de laatste levensfase kunnen wij als het mogelijk is bij u thuis verlenen. We werken daarbij ook regelmatig samen met vrijwilligers, geschoold op palliatief gebied.

Betrokkenheid
Ons thuiszorgteam is klein en u kent ons snel bij naam en van gezicht. Wij leveren zeven dagen per week geplande zorg. Overleg met uw mantelzorgers en/of uw huisarts vinden we vanzelfsprekend.

Huishoudelijke hulp
Wanneer huishoudelijke activiteiten u lichamelijk moeilijk afgaan, biedt huishoudelijke zorg uitkomst. Ook kunt u ondersteuning aanvragen als u intensieve zorg draagt voor een naaste. Een vast team van medewerkers is opgeleid voor het verlenen van hulp waar nodig. U kent hen en zij kennen u. U kunt huishoudelijke hulp afnemen op vaste basis of tijdelijk. Afhankelijk van uw situatie maken we afspraken over de werkzaamheden en tijdstippen. Huishoudelijke hulp wordt vergoed vanuit de WMO.


Wijkzorg De Bosrand is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties