Sparrenheide

Een vestiging van Silverein

Woonzorgcentrum Sparrenheide ligt in een bosrijke omgeving en heeft een ruime, parkachtige tuin met een buitenvolière. Er zijn tuintjes, wandel- en rolstoelpaden. Op Sparrenheide worden veel activiteiten georganiseerd, samen gegeten voor wie wil en de locatie beschikt over een winkel, bibliotheek en kapsalon. In de Vierhoutzaal, de grootste van onze recreatiezalen, is op zondag een kerkdienst. In de gezellige Brasserie kunt u genieten van koffie, een borreltje, hapjes en snacks. Naast Sparrenheide zijn aanleunwoningen, voor zelfstandig wonen dicht bij zorg en activiteiten.

Meerzorg
Ouderen die te maken krijgen met een lichte tot matige vorm van dementie kunnen in Sparrenheide aanvullende zorg ontvangen op de afdeling Meerzorg. Overplaatsing naar een verpleeghuis wordt hiermee zo lang als mogelijk uitgesteld.


Sparrenheide is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties