Zuylenstede

Wonen met en zonder zorg

Een vestiging van Vecht en IJssel

Wonen met en zonder zorg
Woonzorgcentrum Zuylenstede ligt midden in de wijk Overvecht, met aan de achterzijde een mooi groen park dat grenst aan de Vecht. In het woonzorgcentrum vindt u appartementen voor Verzorgd Wonen, waar we verzorging en verpleging bieden aan kwetsbare ouderen. Daarnaast heeft Zuylenstede ruim 100 servicewoningen voor ouderen die nog zelfstandig kunnen en willen wonen.
Restaurant ‘Het Goede van Zuylenstede' is ook open voor publiek, voor een kop koffie of thee, een borrel of een warme maaltijd.
Gekoesterd Wonen
Afdeling 'de Zonnehoek' biedt Gekoesterd Wonen aan ouderen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. In kleinschalige woongroepen is er ruimte voor persoonlijke zorg in een huiselijke sfeer. Er wordt volop samengewerkt met mantelzorgers en vrijwilligers, die het team en de bewoners ondersteunen bij het hebben van een prettige dag.
Vrijwilligers
Zuylenstede heeft regelmatig leuke vacatures voor mensen die zich vrijwillig voor een groep ouderen, of juist 1 op 1, willen inzetten. Kijk voor actuele vacatures en meer informatie op de website van Vecht en IJssel.


Zuylenstede is onderdeel van Vecht en IJssel.

Over Vecht en IJssel:

Persoonsgerichte en veilige zorg Vecht en IJssel biedt zorg en ondersteuning aan ouderen in Utrecht en IJsselstein vanuit 4 woonzorglocaties: Lieven de Key (Utrecht, Zuilen), Transwijk (Utrecht, Kanaleneiland), Zuylenstede (Utrecht, Overvecht) en Ewoud (IJsselstein). Wij bieden persoonsgerichte en veilige zorg die past bij onze cliënten, bij hun …  Lees verder over Vecht en IJssel →

Andere vestigingen van Vecht en IJssel:

Alle locaties