Transwijk

Comfortabel wonen met persoonsgerichte zorg

Een vestiging van Vecht en IJssel

Transwijk
Woonzorgcentrum Transwijk is gevestigd in het moderne woongebouw Parc Transwijk, aan de rand van stadspark Transwijk.
In het appartementengebouw, eigendom van woningcorporatie Bo-Ex, heeft Vecht en IJssel 75 appartementen voor Verzorgd Wonen. Daar bieden we verzorging en verpleging aan kwetsbare ouderen. De zorgappartementen zijn gespikkeld over het gebouw verdeeld, tussen de huurappartementen van Bo-Ex.
Restaurant ‘Het Goede van Transwijk' is ook open voor publiek voor koffie of thee, een borrel of een warme maaltijd.
Gekoesterd Wonen
In Parc Transwijk heeft Vecht en IJssel ook 4 woningen voor Gekoesterd Wonen, voor ouderen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. In kleinschalige woongroepen van 7 personen is er ruimte voor persoonlijke zorg in een huiselijke sfeer. Er wordt volop samengewerkt met mantelzorgers en vrijwilligers, die het team en de bewoners ondersteunen bij het hebben van een prettige dag.
Beschermd Wonen
In de twee huiskamers voor Beschermd Wonen vinden ouderen met een psychiatrische achtergrond ondersteuning in hun dagritme en bij dagelijkse bezigheden. Waar nodig worden zij begeleid, waar mogelijk kunnen zij hun leven inrichten zoals zij dat wensen, met de gezamenlijke huiskamer als veilig thuis.
Vrijwilligers
Transwijk heeft regelmatig leuke vacatures voor mensen die zich vrijwillig voor een groep ouderen, of juist 1 op 1, willen inzetten. Kijk voor actuele vacatures en meer informatie op de website van Vecht en IJssel.


Transwijk is onderdeel van Vecht en IJssel.

Over Vecht en IJssel:

Persoonsgerichte en veilige zorg Vecht en IJssel biedt zorg en ondersteuning aan ouderen in Utrecht en IJsselstein vanuit 4 woonzorglocaties: Lieven de Key (Utrecht, Zuilen), Transwijk (Utrecht, Kanaleneiland), Zuylenstede (Utrecht, Overvecht) en Ewoud (IJsselstein). Wij bieden persoonsgerichte en veilige zorg die past bij onze cliënten, bij hun …  Lees verder over Vecht en IJssel →

Andere vestigingen van Vecht en IJssel:

Alle locaties