bovenwegen

Warande Bovenwegen

Een vestiging van Warande

Warande Bovenwegen is een wooncentrum/verpleeghuis dat prettig wonen en persoonsgerichte zorg biedt aan mensen met lichamelijke problemen.

Bovenwegen biedt u de volgende mogelijkheden: wonen met zorg (langdurig verblijf), tijdelijk verblijf, geriatrische revalidatie, observatie- en diagnoseafdeling en crisiszorg. Daarnaast heeft Bovenwegen nog de afdeling Eva Mees, een afdeling op antroposofische grondslag.

Bovenwegen heeft een afwisselend activiteitenprogramma, met activiteiten op de afdeling, maar ook centrale activiteiten. Per dag zijn er twee activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Ook op zaterdag zijn er diverse activiteiten.

Zorgprofielen (zorgzwaartepakketten)
ZP 6, ZP 7 en ZP 8 somatiek en ZP 9b

Winkelcentrum: 950 meter

Station: 2 kilometer

Wifi
Gratis wifi via beperkt gastennetwerk, betaalde wifi voor uitgebreid bewonersnetwerk om bijvoorbeeld te videobellen.

Contact informatie

Heideweg 2
3708 AT ZEIST
030 692 8511
Website: www.warandeweb.nl
info@warandeweb.nl

Warande Adviescentrum voor Cliënten

030 - 693 80 58


Bovenwegen is onderdeel van Warande.

Over Warande:

Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel gebaseerd op de antroposofie. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en …  Lees verder over Warande →

Andere vestigingen van Warande:

Alle locaties