Warande Revalidatie

Een vestiging van Warande

Door een ziekenhuisopname kunt u niet direct terug naar uw eigen woonomgeving en wordt er vanuit het ziekenhuis geadviseerd om te revalideren.

Tijdens het revalidatieproces werkt u hard aan uw herstel om weer zo optimaal en zo zelfstandig mogelijk - al dan niet met hulp - te kunnen leven.

De revalidatie vindt plaats in een 'therapeutisch klimaat'. Dit betekent dat een team professionals (zoals verpleegkundigen, fysiotherapeut, ergotherapeut en logopedist) samenwerkt onder verantwoordelijkheid van de specialist ouderengeneeskunde om u te helpen. Zij begeleiden u niet alleen in het herstel van uw lichamelijke klachten, maar steunen u ook om de gevolgen van die klachten een plaats te geven. Een belangrijk uitgangspunt voor ons is om u en uw familie te ondersteunen in het zorg- en ziekteproces. Dit kan gepaard gaan met veranderingen en verdriet voor u en uw naaste familie. De impact van deze veranderingen kunnen groot zijn en zijn van invloed op uw dagelijkse leven en de relatie met uw naasten. Wij vinden het belangrijk om met u te bespreken, wat dit voor u betekent en wat wij kunnen bijdrage om de zorg en begeliding te laten aansluiten op uw wensen en verwachtingen.

Door revalidatie zal uw zelfvertrouwen toenemen en de kwaliteit van uw leven verbeteren.

Contact informatie

Jagersingel 1
3707 HL Zeist
088 - 250 98 50
Website: www.warandeweb.nl
info@warandeweb.nl

Warande Revalidatie is onderdeel van Warande.

Over Warande:

Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel gebaseerd op de antroposofie. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en …  Lees verder over Warande →

Andere vestigingen van Warande:

Alle locaties