In de Dennen

Een vestiging van Warande

Warande Wooncentrum In de Dennen is een volledig gemoderniseerd appartementengebouw midden in de groene omgeving van Buitenplaats Heerewegen. Een deel van de 75 appartement is bestemd voor verzorging en verpleging. Het andere deel bestaat uit zelfstandige huurappartementen met de mogelijkheid van zorg die 24 uur per dag geleverd kan worden. Dit betekent dat de bewoners van In de Dennen zelfstandig kunnen wonen met de zekerheid van direct beschikbare zorg als het nodig is, dag en nacht. In de Dennen heeft een gastvrije en stijlvolle entree met een ontmoetingsruimte en een heerlijk zonnig terras aan de zuidkant van het gebouw.

Cultuur en beweging
In de Dennen biedt volop mogelijkheden voor een goed onderling gesprek met medebewoners en met medewerkers. De bewoners hebben een brede maatschappelijke en culturele belangstelling en delen dat graag met elkaar. Er is ook veel aandacht voor beweging en activiteit. Immers: niet alleen veilig en comfortabel wonen is belangrijk, maar ook aangenaam actief zijn. In de landschapsomgeving van In de Dennen kunt u heerlijk wandelen en van de prachtige natuur genieten.

Alles vlakbij
De ligging van In de Dennen is rustig, met het winkelcentrum Kerckebosch voor de dagelijkse boodschappen op loopafstand. Het centrum van Zeist is vanuit In de Dennen prima bereikbaar. Het station Driebergen-Zeist is ook vlakbij. Er is een bushalte voor de deur.


In de Dennen is onderdeel van Warande.

Over Warande:

Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel gebaseerd op de antroposofie. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en …  Lees verder over Warande →

Andere vestigingen van Warande:

Alle locaties