De Loericker Stee

Een vestiging van Warande

De Loericker Stee is een modern wooncentrum in Houten, dichtbij station en winkelcentrum Castellum. Als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is als gevolg van lichamelijke problemen, of geheugenproblemen, dan is De Loericker Stee een betrouwbaar en veilig alternatief. Het wooncentrum biedt verpleeghuis zorg bij dementie en lichamelijke problemen. Tijdelijk verblijf ter verlichting van mantelzorgers na een ziekenhuisopname is ook mogelijk.

Comfort en een leefomgeving met maximale bewegingsruimte staan voorop. Professionele én mensgerichte zorg- en dienstverlening in een aangename ambiance maakt wonen in of nabij Warande Wooncentrum De Loericker Stee net als wonen thuis: een eigen woning, met zorg op maat en behoud van eigen regie. Het Grand Café en verschillende ontmoetingsruimten geven de woonomgeving een aangename sfeer en mogelijkheden om uzelf, al dan niet met uw familie/naasten, even terug te kunnen trekken.

Medewerkers van De Loericker Stee leveren zorg- en welzijnarrangementen aan bewoners van de serviceflat Loerick III, aanleunwoningen De Sporen en appartementencomplex De Gordel van Smaragd.


De Loericker Stee is onderdeel van Warande.

Over Warande:

Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel gebaseerd op de antroposofie. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en …  Lees verder over Warande →

Andere vestigingen van Warande:

Alle locaties