Schutsmantel

Een vestiging van Warande

Zo veel mogelijk kunnen genieten van het leven, is de wens van vele ouderen. Deze wens wordt soms verstoord door het ontstaan van lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Warande wil deze ouderen helpen hun wens te vervullen. Op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden onze medewerkers en vrijwilligers ondersteuning in het dagelijkse leven.
Actief zijn en ontmoeting, maar ook levenskunst en zingeving nemen een belangrijke plaats in. De signatuur van Schutsmantel is van origine Rooms Katholiek met een oecumenische openheid en alle aandacht voor de christelijke feesten. Schutsmantel staat open voor alle levensbeschouwingen.


Schutsmantel is onderdeel van Warande.

Over Warande:

Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel gebaseerd op de antroposofie. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en …  Lees verder over Warande →

Andere vestigingen van Warande:

Alle locaties