Heerewegen

Een vestiging van Warande

Veilig en comfortabel wonen in een sfeer van ingetogen luxe. Voor mensen met dementie en andere geheugenproblemen met een geïndiceerd zorgprofiel VV 5 of VV 7. Voor mensen met dementie en bijkomende psychiatrische problematiek heeft Heerewegen een gespecialiseerde afdeling. Daarnaast is in Heerewegen plaats voor tijdelijk verblijf in de vorm van logeren, nachtopvang en revalidatie na een ziekenhuisopname.

In Heerewegen bieden wij intensieve zorg die is afgestemd op uw dagagenda. Wij leggen dit vast in een individueel zorgleefplan. Wij vinden het belangrijk om u en uw familie hierbij nauw te betrekken. U heeft uw eigen appartement. Daarnaast is er volop de mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten en samen dingen te doen.

Het wooncentrum biedt voldoende ruimte voor privacy en plekken waar u zich terug kunt trekken. De woonomgeving bevat loungehoeken, een kapsalon en een gezellig restaurant. Bewegen wordt gestimuleerd. Daarvoor is er een fitnessruimte met beeldschermen ingericht en zijn er in de landschapsomgeving van Heerewegen volop mogelijkheden om te wandelen en van de natuur te genieten.

Een belangrijk uitgangspunt voor ons is om de bewoners, gasten, patiënten en de familie/naasten te ondersteunen in het zorg- en ziekteproces. Dit kan gepaard gaan met veranderingen en verdriet voor u en uw naaste familie. Wij vinden het belangrijk om met u te bespreken wat dit voor u betekent en wat wij kunnen bijdragen om de zorg en begeleiding te laten aansluiten op uw wensen en verwachtingen.

Ongedwongen contact
De kinderen uit kinderopvang In de Rups gaan regelmatig op bezoek bij de bewoners van Wooncentrum Heerewegen. Om spelletjes te doen, liedjes te zingen of samen te tekenen. De bewoners beleven veel plezier aan het ongedwongen contact met de kinderen. Ook heeft iedere groep een bewoner, die weinig tot geen bezoek krijgt, geadopteerd als 'oma' of 'opa'.


Heerewegen is onderdeel van Warande.

Over Warande:

Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel gebaseerd op de antroposofie. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en …  Lees verder over Warande →

Andere vestigingen van Warande:

Alle locaties