Hospice Heuvelrug

Een vestiging van Warande

Hospice Heuvelrug is een kleinschalig gastenhuis, waar liefdevolle en respectvolle zorg wordt geboden aan mensen voor wie het niet mogelijk of wenselijk is om de laatste levensfase thuis door te brengen. Als High Care hospice biedt het hoogwaardige palliatieve zorg aan ongeneeslijk zieken. Professionele verpleegkundige zorg is dag en nacht aanwezig. Het team van vaste medewerkers komt, samen met geschoolde kook- en zorgvrijwilligers, zoveel mogelijk tegemoet aan de wensen van de gast in een huiselijke ambiance. Daarnaast is er aandacht voor de (psycho)-sociale, emotionele en/of spirituele aspecten van zowel de gast als zijn/ haar naasten.

Een veilig huis, waar de gast centraal staat. De gast die zoveel mogelijk de regie in eigen hand kan houden. Waar gestreefd wordt naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. En een huis waar ook ruimte is voor de naasten. Niet alleen door het uit handen nemen van te zware zorg, maar ook door ondersteuning in het proces van afscheid nemen.


Hospice Heuvelrug is onderdeel van Warande.

Over Warande:

Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel gebaseerd op de antroposofie. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en …  Lees verder over Warande →

Andere vestigingen van Warande:

Alle locaties