Leendert Meeshuis

Een vestiging van Warande

Leendert Meeshuis te Bilthoven is een verpleeghuis met een landelijke erkening en een capaciteit van 80 plaatsen. Leendert Meeshuis verleent psychogeriatrische verpleeghuiszorg en behandeling en vult deze aan met therapieën die gebaseerd zijn op het antroposofisch mensbeeld.

Typering
Leendert Meeshuis is één van de twee verpleeghuizen met een antroposofische identiteit en heeft om die reden een landelijk opname-bereik. De psychogeriatrische afdelingen zijn gesitueerd in een bosrijke omgeving, op het zogeheten ‘Berg en Bosch terrein’ in Bilthoven. Het huis staat open voor iedereen die via het Centrum Indicatie-stelling Zorg (CIZ) een verpleeghuisindicatie heeft gekregen en iets herkent in de zorgvisie. Vaak zullen dit mensen zijn met een hoge leeftijd, maar ook jongere mensen zijn van harte welkom.

Een eerste kennismaking met het karakter van Leendert Meeshuis is mogelijk tijdens een van de wekelijkse concerten op zondagmiddag in zowel Bilthoven als Zeist. Deze zijn toegankelijk voor bewoners en gasten van buiten.

Contact informatie

Prof. Bronkhorstlaan 6
3723 MB Bilthoven
030 2259600
Website: www.warandeweb.nl
info@warandeweb.nl

Leendert Meeshuis is onderdeel van Warande.

Over Warande:

Warande is een zorgorganisatie, die senioren in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen biedt. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel gebaseerd op de antroposofie. Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en …  Lees verder over Warande →

Andere vestigingen van Warande:

Alle locaties