Revalidatie

Geriatrische revalidatie in Amersfoort / Bilthoven

Een vestiging van Silverein

Revalidatie
Na een opname in het ziekenhuis is het niet altijd mogelijk om meteen weer naar huis te gaan. Herstellen kan hard werken zijn en bij Silverein helpen wij u daar graag bij. Silverein revalidatie & herstel biedt gespecialiseerde revalidatie en ondersteuning voor ouderen. Onze medewerkers zijn deskundig en ervaren. Door u te behandelen en begeleiden, helpen ze u om uw beperkingen te overwinnen of er in ieder geval zo goed mogelijk mee om te gaan in uw thuissituatie.

Revalidatieteam
Ons revalidatieteam heeft veel ervaring met het behandelen en begeleiden van ouderen na een opname in het ziekenhuis en bestaat uit revalidatiezorgmedewerkers, Specialisten Ouderengeneeskunde (artsen) en behandelaren.

Samen met de specialist ouderengeneeskunde (so) heeft u de regie op uw revalidatie. Tijdens uw revalidatie zijn er twee of meer behandelaren die u begeleiden. Wie dat zijn, hangt af van de aanleiding waarvoor u komt revalideren en van de doelen die u met de revalidatie wilt bereiken. De verschillende behandelaren van het revalidatieteam werken intensief samen. Wekelijks bespreken zij met elkaar uw voortgang. Met u bespreken we de vorderingen van uw revalidatie elke twee weken - of vaker, wanneer dat nodig is.

Contact informatie

Soesterweg 539
3819 BA Amersfoort
(088) 513 17 17
Website: www.silverein.nl/revalidatie-en-herstel/revalidatiecentra
revalidatie-opnamebureau@silverein.nl

Revalidatie is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties