Zorg thuis

Thuiszorg van Silverein

Een vestiging van Silverein

Voor de meeste mensen is er geen betere plek dan thuis. Daarom organiseren we hulp en ondersteuning zoveel mogelijk dichtbij huis. De wijkverpleegkundige van Zorg thuis is een belangrijke schakel hierbij en helpt u zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

De wijkverpleegkundige voert het eerste gesprek met u en uw naasten en stelt de zorgindicatie op, die nodig is om voor wijkzorg en verpleging in aanmerking te komen. Samen bespreken we wat u nog zelf kunt en waarbij u hulp kunt krijgen van uw naasten en/of mantelzorgers. Zo ontstaat een goed beeld van wat Silverein u aanvullend kan bieden aan wijkzorg en verpleging.

Afhankelijk van wat u nodig heeft, is onze inzet tijdelijk of langdurig. Indien nodig komen we 7 dagen per week en/of meerdere keren per dag. We geven u de zorg en verpleging bij u thuis, waardoor u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven; comfortabel, zelfstandig en veilig.

Silverein heeft wijkteams in de regio Amersfoort, Baarn, Soest, De Bilt en Driebergen. We werken in kleine, vertrouwde teams waardoor u zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet. Dat is wel zo prettig. Zo kunnen wij u goed leren kennen en de wijkzorg en verpleging op uw persoonlijke wensen aanpassen. Ook zijn we daardoor in staat om (kleine) veranderingen in uw gezondheid snel te signaleren. Dat is een veilig gevoel.

Direct contact met de wijkverpleegkundige van uw regio:
Amersfoort: 06 5159 5497
Baarn: 06 1048 5413
De Bilt: 06 1075 2449
Driebergen: 0343 555 521
Soest: 06 1248 0653
Soesterberg: 06 5193 9583

Silverein is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze actuele vacatures.


Zorg thuis is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties