Ontmoetingscentrum Birkhoven Park

Een vestiging van Silverein

Elkaar ontmoeten, daar wordt het leven mooier van. Ontmoetingscentrum Birkhoven Park bevindt zich in Amersfoort. Birkhoven Park is een moderne locatie aan de bosrand van Amersfoort en heeft een mooie gemeenschappelijke tuin met groentetuin. U bent er van harte welkom. Fijn u te ontmoeten!

U kunt deelnemen aan activiteiten en kennis kunt maken met andere bezoekers. U vindt er naast goed gezelschap, ook allerlei voorzieningen zoals een gezellig restaurant, een bibliotheek en verder uiteraard ook computers met internet en radio & tv.

In elk ontmoetingscentrum van Silverein staat een professioneel team voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met lichamelijke beperkingen of met (beginnende) dementie. De Coach Ontmoetingscentrum is voor u het aanspreekpunt. Hij of zij coördineert de activiteiten en maakt afspraken met u en de mensen om u heen, zodat de activiteiten en de begeleiding zoveel mogelijk aansluiten op uw wensen.

Ontmoetingscentrum Birkhoven Park is voor alle ouderen met een lichamelijke beperking. We zijn daarnaast gespecialiseerd in ouderen met de ziekte van Parkinson, en bieden voor deze doelgroep op de dinsdag en donderdag specialistische dagbehandeling aan, met activiteiten zoals fitness en bewegingsgroepen.

Met een indicatie ‘dagactiviteit basis ouderen’ of ‘dagactiviteit plus ouderen’ kunt u in de ontmoetingscentra terecht en worden de kosten voor deelname vergoed vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Heeft u een indicatie ‘behandeling groep’ of ‘Modulair Pakket thuis’ bent u eveneens van harte welkom en worden de kosten vergoed vanuit de Wet langdurige zorg. Voor het regelen van uw indicatie kunt u contact opnemen met het WMO-loket in uw gemeente. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn het vervoer te organiseren, dan kan dit worden meegenomen in de indicatie. Voor algemene vragen kunt u eveneens een beroep doen op uw huisarts, (wijk)verpleegkundige of de Casemanager Dementie.

Contact informatie

Soesterweg 533
3819 BA Amersfoort
(033) 46 00 544
Website: www.silverein.nl
clientadvies@silverein.nl

Ontmoetingscentrum Birkhoven Park is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties