Ontmoetingscentrum Santvoorde

Een vestiging van Silverein

Elkaar ontmoeten, daar wordt het leven mooier van. Ontmoetingscentrum Santvoorde ligt middenin een woonwijk en heeft een gezamenlijke open tuin. U bent er van harte welkom. Fijn u te ontmoeten!

In ontmoetingscentrum Santvoorde is altijd iets te doen. U kunt hier terecht voor dagbesteding voor ouderen met en zonder indicatie. In het ontmoetingscentrum maakt u kennis met de coaches. Zij zijn uw aanspreekpunt en organiseren de activiteiten op Santvoorde. U kunt bij de coaches terecht om deel te nemen aan het activiteitenaanbod.

Ontmoetingscentrum Santvoorde is er voor alle inwoners van Baarn. Het maakt ons niet uit of u woont bij Silverein, bij een andere zorgaanbieder of zelfstandig thuis, in het ontmoetingscentrum bent u welkom. Uiteraard zijn de mensen om u heen (uw partner, familie, vrienden en mantelzorgers) ook van harte welkom.

U leest er in alle rust een krantje met een kop koffie, maar een potje biljarten of een spelletje doen kan natuurlijk ook. Heeft u energie om in beweging te komen en iets actiefs te ondernemen? Dan kunt u meedoen aan gymnastiek of yoga. Of u nu wilt meedoen aan een van de activiteiten, een hapje wilt eten of gewoon om een praatje verlegen zit, in het ontmoetingscentrum kunt u dagelijks terecht. Naast de vaste activiteiten kunt u in het ontmoetingscentrum ook regelmatig optredens en lezingen bijwonen.

De coaches van ontmoetingscentrum Santvoorde bieden ook activiteiten aan op onze buitenlocaties Noorderhof en Krabbelaan in Baarn en Elisabeth Park in Lage Vuursche.

Bezoekt u een ontmoetingscentrum en heeft u een indicatie? We werken met een ervaren, betrokken en enthousiast team, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met lichamelijke beperkingen of met (beginnende) dementie. Samen met u stemt de coach van het ontmoetingscentrum de dagbesteding en/of dagbehandeling af op uw wensen. Zo zorgen wij ervoor dat u zich in het ontmoetingscentrum thuis voelt.

Bezoekt u het ontmoetingscentrum en heeft u geen indicatie, dan betaalt u een kleine bijdrage. Dit is een vast bedrag per activiteit of dagdeel. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor een bezoek aan de Inloop, betaalt u geen eigen bijdrage. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact op met een van de coaches van het ontmoetingscentrum.

Contact informatie

Troelstralaan 1
3741 VJ Baarn
(06) 222 94 371
Website: www.silverein.nl
clientadvies@silveren.nl

Ontmoetingscentrum Santvoorde is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties