Elisabeth Park

Voor mensen met dementie en/of een lichamelijke beperking

Een vestiging van Silverein

Het authentieke dorp Lage Vuursche ligt in de gemeente Baarn en is zeer geliefd bij toeristen vanwege de bosrijke omgeving, de gezellige restaurants, winkeltjes en natuurlijk de wandelmogelijkheden.

Prachtig gelegen in de bossen, net buiten het dorp bevinden zich de locaties Lijsterhof, Vinkenhof en Merelhof in Elisabeth Park.

Oorspronkelijk lag in Elisabeth Park een Rooms Katholiek Klooster, inmiddels ontmoeten verschillende geloofsovertuigingen er elkaar. In oktober 2018 zijn de drie nieuwbouw locaties Lijsterhof, Vinkenhof en Merelhof officieel geopend. In Lijsterhof en Vinkenhof wonen mensen met dementie. Merelhof wordt bewoond door mensen met een lichamelijke beperking.


Elisabeth Park is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties