Ontmoetingscentrum Molenschot

Een vestiging van Silverein

Elkaar ontmoeten, daar wordt het leven mooier van. Ontmoetingscentrum Molenschot bevindt zich in woonzorglocatie Molenschot. U bent er van harte welkom. Fijn u te ontmoeten!

Molenschot ligt midden in Soest en heeft naast een groot terras ook een eigen dierenweide voor de deur. In het ontmoetingscentrum vindt u restaurant Het Dalzicht.

In ontmoetingscentrum Molenschot is altijd iets te doen. U kunt hier terecht voor dagbesteding voor ouderen met en zonder indicatie. In het ontmoetingscentrum maakt u kennis met de coaches. Zij zijn uw aanspreekpunt en organiseren de activiteiten in restaurant Dalzicht. U kunt bij de coaches terecht om deel te nemen aan het activiteitenaanbod.

Ontmoetingscentrum Molenschot is er voor alle inwoners van Soest. Het maakt ons niet uit of u woont bij Silverein, bij een andere zorgaanbieder of zelfstandig thuis, in het ontmoetingscentrum bent u welkom. Uiteraard zijn de mensen om u heen (uw partner, familie, vrienden en mantelzorgers) ook van harte welkom.

U leest er in alle rust een krantje met een kop koffie, maar een spelletje doen kan natuurlijk ook. Heeft u energie om in beweging te komen en iets actiefs te ondernemen? Dan kunt u meedoen aan gymnastiek of yoga. Of u nu wilt meedoen aan een van de activiteiten, een hapje wilt eten of gewoon om een praatje verlegen zit, in het ontmoetingscentrum kunt u dagelijks terecht. Naast de vaste activiteiten kunt u in het ontmoetingscentrum ook regelmatig optredens en lezingen bijwonen.

Bezoekt u een ontmoetingscentrum en heeft u een indicatie? We werken met een ervaren, betrokken en enthousiast team, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met lichamelijke beperkingen of met (beginnende) dementie. Samen met u stemt de coach van het ontmoetingscentrum de dagbesteding en/of dagbehandeling af op uw wensen. Zo zorgen wij ervoor dat u zich in het ontmoetingscentrum thuis voelt.

Bezoekt u het ontmoetingscentrum en heeft u geen indicatie, dan betaalt u een kleine bijdrage. Dit is een vast bedrag per activiteit of dagdeel. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en eventuele kosten. Neemt u hiervoor contact op met een van de coaches van het ontmoetingscentrum.

Contact informatie

Dalplein 2
3762 BP Soest
(088) 356 00 00
Website: www.silverein.nl
clientadvies@silverein.nl

Ontmoetingscentrum Molenschot is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties