Zorg aan huis Soesterberg

Thuiszorg van Lyvore

Een vestiging van Silverein

Voor de meeste mensen is er geen betere plek dan thuis. In de loop van uw leven neemt het belang van die plek alleen maar toe. Daarom organiseren we hulp, thuiszorg en ondersteuning zoveel mogelijk dichtbij huis.

De medewerkers van Lyvore stellen u in staat zo lang mogelijk, prettig en comfortabel, zelfstandig te blijven wonen. Van ons mag u kennis verwachten, ideeën, ervaring en een deskundig advies. We luisteren naar wat u wilt en wat u niet wilt en vertellen eerlijk wat we wel of niet voor u kunnen betekenen. Wat we niet doen, is op uw stoel gaan zitten en bepalen wat voor u het beste is. Bij Lyvore maakt ú de keuzes.

Zorg aan huis van Lyvore biedt begeleiding en ondersteuning in verschillende vormen, zoals dagbesteding, particuliere zorg, volledig pakket thuis, individuele begeleiding, huishoudelijke hulp en palliatieve zorg.

Lyvore is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze actuele vacatures.


Zorg aan huis Soesterberg is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties