Daelhoven

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie en/of een lichamelijke beperking

Een vestiging van Silverein

Daelhoven is een woonvorm van Silverein, die bestaat uit geschakelde kleinschalige woningen. Deze woningen ademen elk hun eigen sfeer uit en liggen aan een binnenstraat, die leidt naar een centraal marktplein met petit café. Elke woning wordt bewoond door zes mensen met dementie. Zij delen de huiskamer, woonkeuken en badkamer en hebben ieder een eigen slaapkamer.
Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee kleinschalige woningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook in deze woningen, waar per woning zes mensen kunnen wonen, wordt de huiskamer, woonkeuken en badkamer gedeeld en heeft iedere bewoner een eigen slaapkamer.
Daelhoven heeft een mooie tuin waar bewoners van kunnen genieten. Deze tuin wordt door vrijwilligers bijgehouden.

Silverein is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze actuele vacatures.


Daelhoven is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties