De Heybergh

Wonen met zorg

Een vestiging van Silverein

De woonzorg locatie De Heybergh ligt aan de gezellige winkelstraat van Soesterberg. Deze deels vernieuwde woonvoorziening voor mensen met dementie of een lichamelijke beperking is op 2 november 2017 officieel heropend. De Heybergh is een locatie voor verschillende doelgroepen.
Op de begane grond van De Heybergh bevindt zich een kleinschalige woonomgeving voor zeven mensen met een lichamelijke beperking. We bieden een aangename en veilige woonomgeving, waarin bewoners een eigen appartement met sanitaire voorziening hebben.

De kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie op de eerste etage is een groepswoning voor acht personen. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met sanitaire voorziening. Alle bewoners kunnen gebruik maken van de sfeervol ingerichte huiskamer. Een vast team van deskundige zorgmedewerkers is dagelijks aanwezig en betrekt de bewoners bij eenvoudige huishoudelijke activiteiten, zoals koken, de was doen en schoonmaken.

Bewoners die zelfstandig in De Heybergh wonen en intensieve zorg thuis nodig hebben, kunnen voor ondersteuning en begeleiding een beroep doen op medewerkers van Zorg thuis. We bieden zowel verpleegzorg voor lichamelijke beperkingen, als verpleegzorg voor psychische beperkingen (dementie). Met een Volledig Pakket Thuis (VPT) is wonen in De Heybergh mogelijk, een opname-indicatie (zorg met verblijf) is daarvoor wel noodzakelijk.

In De Heybergh verhuren we op de tweede verdieping geheel vernieuwde studio's, gericht op zelfstandig wonen. Bewoners van deze studio's hebben de mogelijkheid de gezamenlijke woonkeuken te bezoeken. Deze woonkeuken is een royale ruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en naar wens een maaltijd kunnen bereiden.

Silverein is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze actuele vacatures.


De Heybergh is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties