ZorgSpectrum locatie De Plataan

Kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie

Een vestiging van ZorgSpectrum

Woonsfeer
ZorgSpectrum locatie De Plataan is een appartementencomplex in Vianen, waar wij een nieuw thuis bieden voor mensen met (vergevorderde) dementie. Woningbouwcorporatie Lekstedewonen is verhuurder van het complex.

De zorg is vierentwintig uur per dag aanwezig en ook aan welzijn besteden we veel aandacht. We vinden het namelijk belangrijk dat u een fijne dag kunt beleven. Daarom organiseren we veel activiteiten. Van wandelen, boodschappen doen en samen koken tot aan zwemmen, hofconcerten en andere uitjes. Daarnaast heeft iedere bewoner een verwendag in de week. Dat houdt in dat u dan extra aandacht krijgt, afgestemd op uw behoefte. Denk hierbij aan uitgebreid verzorgen, bereiden van uw lievelingseten en extra individuele aandacht.

Zorg en behandeling
Kleinschalig wonen voor mensen met dementie
Gespecialiseerde zorg en behandeling

Woningen
Bij De Plataan zijn vier groepswoningen voor mensen met dementie. Elke groepswoningen bestaat uit zes appartementen en heeft een gezamenlijke huiskamer met keuken. De bewoners hebben een ruime kamer met eigen douche en toilet. Er is ook een algemene badkamer met een speciaal ligbad aanwezig.

Omgeving
ZorgSpectrum locatie De Plataan ligt iets buiten het centrum van Vianen. Op loopafstand zitten een aantal winkels, zoals een supermarkt, een bakker en een groenteman. Naast het appartementencomplex zit een basisschool. De leerlingen komen regelmatig op bezoek bij De Plataan. De locatie is goed bereikbaar. Voor de deur is een bushalte en met de auto bent u in korte tijd op de A2. 


ZorgSpectrum locatie De Plataan is onderdeel van ZorgSpectrum.

Over ZorgSpectrum:

Ieder mens is anders, iedere vraag is anders. Daarom bieden wij een breed spectrum aan passende ondersteuning en behandeling: op het juiste moment én op de juiste plek. De vele mogelijkheden variëren van lichte ondersteuning thuis tot intensieve zorg in een beschermde woonomgeving. Dat doen wij in de regio Nieuwegein, Vianen en Houten. Onze missie …  Lees verder over ZorgSpectrum →

Andere vestigingen van ZorgSpectrum:

Alle locaties