ZorgSpectrum locatie Hof van Batenstein

Alle zorg en ondersteuning onder één dak

Een vestiging van ZorgSpectrum

Woonsfeer
ZorgSpectrum locatie Hof van Batenstein is een grote, levendige locatie in Vianen. Het is een multifunctioneel centrum, waarvan het woonzorgcentrum deel uitmaakt. In het gebouw zijn verder nog huisartsen, een fysiotherapiepraktijk en een apotheek gevestigd. Beneden is een Grand Café waar u terecht kunt voor allerlei activiteiten, voor een kopje koffie en een lekkere, gezonde maaltijd. Ook buurtbewoners zijn hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Zorg en behandeling
Wonen met intensieve zorg en behandeling
Kleinschalig wonen voor mensen met dementie
Herstellen na ziekenhuisopname
Beschut wonen
Dagactiviteiten
Gespecialiseerde zorg en behandeling
Nachtzorg
Logeren
Geriatrische hospicezorg
Uit en thuis lekker eten
Alzheimercafé

Appartementen
Wanneer u op deze modern ingerichte woonzorglocatie van ZorgSpectrum komt wonen, heeft u een eigen appartement met balkon. De oppervlakte bedraagt ongeveer 52,7 vierkante meter of 64,9 vierkante meter. Alle appartementen beschikken over een ruime woonkamer met rolstoelvriendelijke keuken, een eigen ruime badkamer, een toilet en afsluitbare slaapkamer middels een schuifdeur. De grotere appartementen hebben een extra kamer.

Daarnaast biedt Hof van Batenstein kleinschalig wonen aan voor mensen met dementie. U vormt dan met een groep van ongeveer acht mensen een huishouden. U heeft een eigen slaapkamer en een gezamenlijke huiskamer met keuken. De kamers zijn ingericht met een bed, nachtkast en kledingkast. Daarnaast is ruimte voor een zitje of een tafel met stoel. Ook is er een wastafel. De badkamer deelt u met de buurman/buurvrouw. Aan de gezamenlijke huiskamer grenst een balkon of terras.

Omgeving
Hof van Batenstein ligt net buiten het centrum van Vianen, tegenover de Grote Sluis en is goed bereikbaar met de auto via de A2 of A27 en met de bus met de halte voor de deur. Het woonzorgcentrum staat centraal in de wijk. Verschillende kerken, de bibliotheek van Vianen, diverse winkels en horecagelegenheden zijn dichtbij. Elke woensdag is er een gezellige markt in de historische binnenstad.


ZorgSpectrum locatie Hof van Batenstein is onderdeel van ZorgSpectrum.

Over ZorgSpectrum:

Ieder mens is anders, iedere vraag is anders. Daarom bieden wij een breed spectrum aan passende ondersteuning en behandeling: op het juiste moment én op de juiste plek. De vele mogelijkheden variëren van lichte ondersteuning thuis tot intensieve zorg in een beschermde woonomgeving. Dat doen wij in de regio Nieuwegein, Vianen en Houten. Onze missie …  Lees verder over ZorgSpectrum →

Andere vestigingen van ZorgSpectrum:

Alle locaties