ZorgSpectrum locatie Het Haltna Huis

Midden in het centrum van Houten, vlakbij het station

Een vestiging van ZorgSpectrum

Woonsfeer
Bij ZorgSpectrum locatie Het Haltna Huis is er niet alleen aandacht voor zorg, wij ondersteunen u ook in het welzijn en het welbevinden. Daarom is er onder meer een uitgebreid dagbestedingsprogramma en werken we zoveel mogelijk in kleine teams. Naast ons reguliere, ruime en gevarieerde activiteitenprogramma organiseren we regelmatig een koffieochtend voor nieuwe bewoners.

Het Haltna Huis staat open voor mensen uit de wijk. Zij kunnen bijvoorbeeld net als bewoners lunchen of dineren in het Grand Café (dagelijks geopend van 9.00 - 19.30 uur). Het restaurant is voor de lunch geopend tussen 11.30-13.30 uur en voor het diner tussen 17.30-19.00 uur. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kop koffie, thee of een drankje. Daarnaast worden wijkbewoners gestimuleerd om mee te doen aan activiteiten.

Zorg en behandeling
Beschut wonen
Herstellen na ziekenhuisopname
Revalideren
Gespecialiseerde zorg en behandeling
Nachtzorg
Logeren
Geriatrische hospicezorg
Dagactiviteiten
Alzheimercafé
Uit en thuis lekker eten

Appartementen
Bij Het Haltna Huis heeft u een zelfstandig appartement, deze is bereikbaar via de lift of de trap. Er is een woonkamer met open keuken, een badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met daaraan grenzend een balkonnetje. De appartementen zijn gelijkvloers.

Voorzieningen
In het Haltna Huis heeft u diverse voorzieningen bij de hand. Er is een winkeltje waar u terecht kunt voor dagelijkse boodschappen, er is een pedicure en een schoonheidsspecialiste. De maaltijd wordt elke dag vers bereid.

Omgeving
‘Haltna’ is de oude naam van de gemeente Houten. Houten is een forensengemeente en ligt tussen de rijkswegen A12 en A27 en de rivier de Lek. Het station is op korte loopafstand. Het Haltna Huis is gelegen op een mooie, centrale locatie naast Het Rond in Houten. Bewoners en familie kunnen hierdoor snel naar het centrum. Hier zijn onder meer winkels, horecagelegenheden, de bibliotheek en het gemeentehuis gevestigd. Theater aan de Slinger is om de hoek en is rolstoel toegankelijk. Elke donderdag is er weekmarkt op Het Rond. Ook Het Oude Dorp is op loopafstand. En voor wie van groen houdt; naast Het Haltna Huis ligt een park.


ZorgSpectrum locatie Het Haltna Huis is onderdeel van ZorgSpectrum.

Over ZorgSpectrum:

Ieder mens is anders, iedere vraag is anders. Daarom bieden wij een breed spectrum aan passende ondersteuning en behandeling: op het juiste moment én op de juiste plek. De vele mogelijkheden variëren van lichte ondersteuning thuis tot intensieve zorg in een beschermde woonomgeving. Dat doen wij in de regio Nieuwegein, Vianen en Houten. Onze missie …  Lees verder over ZorgSpectrum →

Andere vestigingen van ZorgSpectrum:

Alle locaties