ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof

Van dagbesteding tot kleinschalige woonvorm of revalidatie

Een vestiging van ZorgSpectrum

Woonsfeer
ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof is een zorglocatie met een huiselijke sfeer. Het is modern, licht en gezellig. Binnen staan veel planten en ook buiten is volop groen aanwezig. Zo is er een kinderboerderijtje, een mooie binnentuin en is er vlakbij een park.

Faciliteiten en activiteiten
Er zijn op De Geinsche Hof diverse faciliteiten aanwezig, zoals een restaurant en een winkeltje. Ook bent u welkom om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Er zijn diverse sociale en (re)creatieve mogelijkheden. Het verenigingsleven is belangrijk. Zo zijn er de één of tweewekelijks zang- of muziekverenigingen, een wekelijks vereniging “Meer bewegen voor ouderen”, een tweewekelijkse creatieve vereniging en een maandelijks hondenvereniging waar u honden uit de wijk kunt verzorgen.

Zorg en behandeling
Wonen met intensieve zorg en behandeling
Kleinschalig wonen
Revalideren
Herstellen na ziekenhuisopname
Gespecialiseerde zorg en behandeling
Nachtzorg
Logeren
Geriatrische hospicezorg
Dagactiviteiten

Woningen
De Geinsche Hof biedt kleinschalig wonen aan voor mensen met geheugenproblemen door bijvoorbeeld dementie. Dit betekent dat u met kleine groep mensen een eigen huishouden vormt. U woont dan in een groepswoning, waar u een eigen slaapkamer en een gezamenlijke woonkamer tot uw beschikking heeft.

In het naastgelegen gebouw (Vuurscheschans 77) zijn ruime zorgappartementen te huur. Hier kunt u wonen als u intensieve zorg en behandeling nodig heeft. U heeft een eigen woon- en slaapkamer en eigen keukenblok. Op de Vuurscheschans 77 hebben we ook een woning voor een kleine groep jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Omgeving
ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof staat in de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein. Het is een rustige buurt met veel groen. De stad wordt ingesloten door de A2, A27 en de A12 en is daarmee goed bereikbaar per auto. Ook de sneltram stopt dichtbij.
Met de tram bent u binnen 5 minuten op Cityplaza, in het hart van Nieuwegein. Hier zijn diverse winkels, horecagelegenheden en de centrale bibliotheek gevestigd.


ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof is onderdeel van ZorgSpectrum.

Over ZorgSpectrum:

Ieder mens is anders, iedere vraag is anders. Daarom bieden wij een breed spectrum aan passende ondersteuning en behandeling: op het juiste moment én op de juiste plek. De vele mogelijkheden variëren van lichte ondersteuning thuis tot intensieve zorg in een beschermde woonomgeving. Dat doen wij in de regio Nieuwegein, Vianen en Houten. Onze missie …  Lees verder over ZorgSpectrum →

Andere vestigingen van ZorgSpectrum:

Alle locaties