Woonzorgcentrum Sint Joseph

Een vestiging van Beweging 3.0

Midden in het centrum van Achterveld, tegenover de kerk, ligt woonzorgcentrum Sint Joseph. Het woonzorgcentrum ligt in een parkachtige tuin, met volière, vijvers en biedt veel wandel- en rustmogelijkheden. In het woonzorgcentrum worden veel mogelijkheden voor activiteiten en ontspanning geboden, waaraan u op vrijwillige basis kunt deelnemen. Sommige activiteiten worden ook aangeboden aan zelfstandige ouderen in de wijk.

Zelfstandig wonen met zorg
Sint Joseph biedt woonruimte aan 56 ouderen die zorg of ondersteuning nodig hebben.

Wonen met ondersteuning voor mensen met dementie
Aan twee woongroepen van 9 mensen bieden we zorg en ondersteuning bewoners met dementie. Onder begeleiding van een vast team wonen bewoners op deze groepen zelfstandig en wordt gezamenlijk het huishouden gedaan.

Woonzorgcentrum Sint Joseph heeft van oudsher een rooms-katholieke signatuur maar staat uitdrukkelijk open voor alle gezindten.


Woonzorgcentrum Sint Joseph is onderdeel van Beweging 3.0.

Over Beweging 3.0:

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, …  Lees verder over Beweging 3.0 →

Andere vestigingen van Beweging 3.0:

Alle locaties