Woonzorgcentrum Nijenstede

Een vestiging van Beweging 3.0

In de wijk Randenbroek, vlakbij het winkelcentrum Euterpeplein, ligt woonzorgcentrum Nijenstede. Het woonzorgcentrum is rustig gelegen tegenover Park Randenbroek: een uniek stukje groen midden in Amersfoort.

Het welzijn van bewoners staat binnen het woonzorgcentrum centraal. Er is een breed scala aan activiteiten en uitstapjes, aangepast aan de behoeften van de mensen die hier wonen..

Wonen
Woonzorgcentrum Nijenstede heeft ruim 170 appartementen en biedt zorg aan ouderen met somatische problematiek, psychogeriatrische problematiek en volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. Naast eenpersoonsappartementen zijn er ook enkele appartementen voor echtparen en samenwonenden. Binnen Nijenstede zijn er op dit moment twee woongroepen waar wij kleinschalige verpleeghuiszorg beiden aan bewoners met gevorderde dementie.

Van oorsprong is Nijenstede een protestants-christelijk huis, maar het woonzorgcentrum staat nu uitdrukkelijk open voor alle gezindten.

Contact informatie

Heiligenbergerweg 84
3816 AM Amersfoort
033 4696500
Website: www.beweging3.nl
nijenstede@beweging3.nl

Woonzorgcentrum Nijenstede is onderdeel van Beweging 3.0.

Over Beweging 3.0:

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, …  Lees verder over Beweging 3.0 →

Andere vestigingen van Beweging 3.0:

Alle locaties