Woonzorgcentrum De Pol

Een vestiging van Beweging 3.0

In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop. Het woonzorgcentrum biedt een plezierige woonomgeving en prettige sfeer. Respect, aandacht, openheid en vertrouwen zijn hier belangrijk in de omgang met elkaar. Er worden in De Pol regelmatig bijeenkomsten en activiteiten voor bewoners georganiseerd. Vrijwel alle bewoners hebben een eigen kamer/appartement. Met voldoende mogelijkheden om anderen te ontmoeten, maar ook om de rust te zoeken, alleen met naasten of familie en vrienden te zijn.

In het nieuwe woonzorgcentrum De Pol zijn woongroepen gehuisvest voor mensen met een lichamelijke beperking en voor mensen met dementie. U woont in De Pol in een woongroep met een kleine groep mensen, die intensieve zorg nodig hebben. Er is een gemeenschappelijke huiskamer. Vrijwel overal hebt u als bewoner een eigen kamer/appartement , die u naar eigen wens kunt inrichten.

De Pol heeft 36 plaatsen voor langdurige somatische zorg, 80 plaatsen voor langdurige psychogeriatrische zorg en 34 plaatsen voor revalidatie.

Door de ligging aan de rand van de Veluwe zijn er in woonzorgcentrum De Pol veel bewoners met een protestants-christelijke achtergrond. De Pol staat echter open voor alle geloofsovertuigingen.

Contact informatie

Vetkamp 85
3862 JN Nijkerk
033 4692030
Website: www.beweging3.nl
DePol@beweging3.nl

Woonzorgcentrum De Pol is onderdeel van Beweging 3.0.

Over Beweging 3.0:

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, …  Lees verder over Beweging 3.0 →

Andere vestigingen van Beweging 3.0:

Alle locaties