Woonzorgcentrum St. Jozef

Een vestiging van Beweging 3.0

Midden in het karakteristieke dorp Hooglanderveen, vlakbij winkels, ligt woonzorgcentrum St Jozef. Het woonzorgcentrum heeft een grote tuin en ligt vlakbij een dierenweide en jeu-de-boules banen. Daarnaast beschikt het woonzorgcentrum onder meer over een fysiotherapeut en kapper op locatie.

Het woonzorgcentrum heeft een informeel karakter en er heerst een groot gevoel van saamhorigheid. Er worden vaak activiteiten en feestelijkheden georganiseerd samen met vrijwilligers uit het dorp.

Wonen
Woonzorgcentrum St Jozef heeft 50 appartement en biedt zorg aan ouderen met somatische problematiek en psychogeriatrische problematiek. Naast eenpersoons appartementen zijn er ook appartementen voor echtparen en samenwonenden. In het St. Jozef hebben wij ook een woongroep (de Lindeboom) waar wij kleinschalige verpleeghuis zorg bieden.

St. Jozef heeft van oorsprong een rooms-katholieke signatuur. Tegenwoordig staat het woonzorgcentrum echter uitdrukkelijk open voor alle geloofsovertuigingen.

Contact informatie

Van Tuyllstraat 25
3829 AB Hooglanderveen
033 2571944
Website: www.beweging3.nl
st.jozef@beweging3.nl

Woonzorgcentrum St. Jozef is onderdeel van Beweging 3.0.

Over Beweging 3.0:

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, …  Lees verder over Beweging 3.0 →

Andere vestigingen van Beweging 3.0:

Alle locaties