Woonzorgcentrum De Liendert

Een vestiging van Beweging 3.0

Midden in de wijk Liendert, op loopafstand van het centrum van Amersfoort ligt woonzorgcentrum De Liendert. Dit woonzorgcentrum heeft een mooi uitzicht op het Valleikanaal, een natuurzone met verschillende dier- en plantensoorten.

De Liendert heeft een open en toegankelijk karakter en ook de functie van ouderensteunpunt in de wijk. Veel buurtbewoners kennen De Liendert al van de dagopvang voor allochtone ouderen of van het prikpunt van het Meander Medisch Centrum. Daarnaast is er de mogelijkheid de warme maaltijd in het restaurant van
De Liendert te gebruiken en kunnen buurtbewoners mee doen met activiteiten. Het woonzorgcentrum wil graag ‘het huis in de wijk’ zijn.

In woonzorgcentrum De Liendert wordt zorg geboden aan ongeveer 80 bewoners. Er zijn 78 tweekamerappartementen, waarvan acht geschikt voor echtparen.

Ook voor mensen met een indicatie Zorg met Behandeling is plaats in De Liendert. Woonzorgcentrum De Liendert staat open voor alle achtergronden, religie of geaardheid.

Contact informatie

Zwaluwenstraat 1
3815 SB Amersfoort
033 4722844
Website: www.beweging3.nl
liendert@beweging3.nl

Woonzorgcentrum De Liendert is onderdeel van Beweging 3.0.

Over Beweging 3.0:

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, …  Lees verder over Beweging 3.0 →

Andere vestigingen van Beweging 3.0:

Alle locaties