Woonzorgcentrum Mgr. Blom

Een vestiging van Beweging 3.0

Mooi gesitueerd aan de rand van een bosrijke omgeving in Amersfoort-Zuid ligt woonzorgcentrum Mgr. Blom. Woonzorgcentrum Mgr. Blom werd opgericht door de Congregatie Zusters van Sint Jozef. In het kloostergebouw, dat in 1910 werd gebouwd, wonen nog 40 zusters van de Congregatie Zusters van St. Jozef. De stichting zorgt er samen met Beweging 3.0 voor dat de Zusters van de congregatie goed kunnen wonen en goed worden verzorgd.

In het woonzorgcentrum heerst een rustige en respectvolle sfeer. De omgang en samenwerking met elkaar wordt dan ook gekenmerkt door respect, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Er worden verschillende keren per week ontspanningsactiviteiten georganiseerd, zowel op cultureel en spiritueel gebied als op het gebied van sport en spel.

Woonzorgcentrum Mgr. Blom is een kleinschalig woonzorgcentrum met 55 eenpersoons- en 6 tweepersoonsappartementen.

Woonzorgcentrum Mgr. Blom heeft een katholieke identiteit. Van bewoners, niet behorend tot de congregatie, wordt verwacht dat zij respectvol omgaan met de levensbeschouwing en leefwijze van de religieuze bewoners.

Contact informatie

Barchman Wuytierslaan 55
3819 AB Amersfoort
033 4698100
Website: www.beweging3.nl
mgr.blom@beweging3.nl

Woonzorgcentrum Mgr. Blom is onderdeel van Beweging 3.0.

Over Beweging 3.0:

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, …  Lees verder over Beweging 3.0 →

Andere vestigingen van Beweging 3.0:

Alle locaties