Psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof

Een vestiging van Beweging 3.0

Aan de rand van Leusden, op loopafstand van het centrum, ligt het psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof. Bewonersgroepen bestaan uit zowel ouderen als jongeren met een vorm van dementie. De wooneenheden zijn gelijkvloers en liggen rond een prachtige binnentuin en grenzen aan het mooie wandelpark Princenhof. Hierdoor kunnen bewoners de natuur dichtbij ervaren.

Het zorgcentrum biedt een warme en afwisselende leefomgeving waarbij de bewoner centraal staat. Hierbij is ook het betrekken van naaste verwanten bij de zorgverlening belangrijk.

Lisidunahof is gerenoveerd en er zijn veertien kleinschalige woonafdelingen met eigentijdse eenpersoonskamers gekomen. De woongroepen bestaan uit negen bewoners. Daarmee komt de totale capaciteit op 126 bewoners.

Psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof heeft een algemene grondslag en staat open voor iedere religieuze levensbeschouwing.


Psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof is onderdeel van Beweging 3.0.

Over Beweging 3.0:

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, …  Lees verder over Beweging 3.0 →

Andere vestigingen van Beweging 3.0:

Alle locaties