St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis

Een vestiging van Beweging 3.0

Het St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis ligt in het centrum van Amersfoort en is een echt stadsverpleeghuis. Het fraaie, moderne gebouw ligt direct aan de Stadsring met uitzicht op de levendige winkelstraat. Een uitstapje naar de stad of een wandeling langs de stadsgracht is eenvoudig te maken.

De cultuur en de omgangsvormen in het St Elisabeth zijn gebaseerd op respect voor elkaar en de meeste bewoners voelen zich er dan ook snel thuis. In het verpleeghuis worden veel mogelijkheden voor activiteiten en ontspanning geboden waaraan u op vrijwillige basis kunt deelnemen.

Het St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis heeft plaats voor 96 zorgintensieve bewoners.. Alle bewoners hebben een eigen appartement, soms met gedeelde badkamer.

Wij werken met acht woongroepen waar wij kleinschalige verpleeghuiszorg aanbieden.

Van oorsprong heeft het St Elisabeth een rooms-katholieke signatuur, maar tegenwoordig staat de instelling uitdrukkelijk open voor alle gezindten.

Contact informatie

St. Brandaenstraat 4
3814 WZ Amersfoort
033 4763763
Website: www.beweging3.nl
st.elisabeth@beweging3.nl

St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis is onderdeel van Beweging 3.0.

Over Beweging 3.0:

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, …  Lees verder over Beweging 3.0 →

Andere vestigingen van Beweging 3.0:

Alle locaties